Myresults ATT: Autentificare AT&T HR Access, tablou de bord de vânzări (2024)

În 2005, SBC a creat această companie pentru a furniza servicii de voce, date video și internet. Există o companie numită Bell care este cea mai mare companie de telecomunicații din lume. Oferă multe servicii în SUA și Canada și include companii mici.

Cu MyResults ATT, putem face o mulțime de lucruri, cum ar fi vizionarea videoclipurilor, descărcarea, încărcarea, vorbirea sau trimiterea de mesaje text, cum ar fi vizionarea videoclipurilor, descărcarea, încărcarea și vorbirea. Deci, în cazul în care doriți să aflați mai multe despre MyResults ATT, trebuie să citiți acest ghid până la sfârșit, deoarece am descris totul în acest articol. Prin urmare, să începem cu el.

Ce sunt tablourile de bord de vânzări MyResults ATT și MyResults ATT?

Myresults ATT: Autentificare AT&T HR Access, tablou de bord de vânzări (1)

În rezultatele mele AT&T, puteți afla mai multe despre diferitele planuri și servicii din care puteți alege, să le evaluați și, de asem*nea, să aflați dacă acest serviciu este potrivit pentru dvs., apoi să le acceptați sau să le respingeți.

Mai mult, puteți descrie și experiența dumneavoastră specială acolo, astfel încât AT o poate schimba și ea, deoarece este una dintre cele mai de încredere și populare companii din lume. Conține o serie de erori.

Este obișnuit ca utilizatorii să se plângă că nu se pot conecta la internet, că routerul nu funcționează și că este dificil să efectuezi apeluri. Cu toate acestea, este posibil să detectați toate aceste probleme cu AT&T My Results, dar toate pot fi depășite.

Pentru a face acest lucru, trebuie să sunați la un număr de asistență și să le furnizați aceste informații, iar ei vor căuta să o rezolve pentru dvs. În cazul în care aveți nevoie de asistență tehnică, tehnicienii vă vor vizita acasă.

Care sunt caracteristicile MyResults ATT?

Există multe funcții pe care MyResults ATT îți oferă și ghici ce? Toate lucrurile pe care le poți face folosindLAMyResults sunt menționate mai jos cu pași necesari:

1. Gestionați dispozitivele conectate la Wi-Fi

Conexiunea ATT Rezultatele mele vă va arăta și ce dispozitive sunt conectate.

  • În acest caz, va trebui să mergeți la manager
  • Alegeți o rețea
  • Apoi, conectați dispozitivul la rețea
  • Aici veți găsi o listă completă
  • Apoi, selectați fie dacă doriți să opriți acel dispozitiv, fie dacă doriți să îi limitați viteza de internet; poti face asta aici

2. Controlați accesul la internet

Pentru aceasta, aveți opțiuni simple în care puteți efectua această metodă fără nicio experiență tehnică dacă doriți să vă mențineți viteza planului de internet.

În plus, puteți solicita o limită fixă de viteză pentru internet sau puteți decide cât de mult ar trebui să puteți descărca și transmite în flux video. Există o mulțime de lucruri pe care le poți face aici. Acest lucru vă va permite să aflați tot ce trebuie să știți despre AT&T Sales Dashboard.

3. Verificați AT&T Factura online

PeSite-ul ATT Rezultatele mele, puteți, de asem*nea, să vă reduceți factura lunară conectându-vă, lucru care trebuie făcut prin intermediul site-ului ATT My Results. Apoi veți putea vedea planul dvs., sub care veți găsi opțiunea de a încărca factura curentă pe care o aveți în prezent.

Metodele dvs. de plată sunt acceptate acolo, astfel încât să puteți efectua plăți confortabil. Nu există limită pentru tipurile de plată pe care le puteți face. Poate fi o tranzacție online, un cec sau un card de credit.

4. Email de afaceri

Este posibil să vă creați e-mailul de afaceri aici cu ajutorul unora dintre opțiunile de e-mail disponibile. Este întotdeauna posibil să stocați e-mailuri de afaceri acolo.

Pe lângă salvarea și partajarea documentelor importante, puteți, de asem*nea, să partajați contacte și calendare și să vă gestionați rapid căsuța de e-mail.

Sunt incluse toate aceste caracteristici, împreună cu un antivirus și un filtru de spam. De asem*nea, puteți trimite cu ușurință fișiere de până la 25 MB. Pe lângă e-mailul de afaceri, AT&T Sales Dashboard se bazează, de asem*nea, în mare măsură pe e-mailul de afaceri.

5. Verificați utilizarea datelor pentru fiecare dispozitiv

Prin stabilirea tuturor limitelor aici, veți putea determina cât de mult internet este folosit într-o lună sau câte date folosim zilnic. Veți putea economisi lățimea de bandă în acest fel.

6. Fax online

Cu acest plan, vi se va oferi un număr gratuit și o interfață online care va combina un pachet lunar în timp real cu opțiuni de fax. Serviciile de fax nu sunt foarte costisitoare și, în comparație cu celelalte servicii, vi se va oferi un număr gratuit și o interfață online foarte bună.

Cum să mă autent la ATT Rezultatele mele Contul angajaților și tabloul de bord de vânzări?

A accesaAcces HR, AT&Tangajatiîn caz de invaliditate de scurtă durată, concediu sau suspendare, precum și foștii angajați, cei care nu sunt de conducere sau alți angajați, trebuie să aibă un ID de angajat AT&T valid.

Mai jos sunt pașii pentru a vă conecta la contul AT&T HR Access Employee Portal dacă aparțineți acestui grup.

  1. Vizitahttps://hraccess.att.com/hraccess/#/dashboardpentru a vizualiza tabloul de bord de conectare.Myresults ATT: Autentificare AT&T HR Access, tablou de bord de vânzări (2)
  2. Există patru opțiuni pentru căile interne de carieră:Angajați activi, foști, dependenți sau personal care nu este de conducere.
  3. În partea de jos a acestora, faceți clic peLog inbuton.
  4. În pasul următor, veți fi redirecționat către adresa URLhttps://www.e-access.att.com/salesdashboard.Myresults ATT: Autentificare AT&T HR Access, tablou de bord de vânzări (3)
  5. Selectați o metodă de conectare dinConectare globalăcutie în partea de sus.
  6. Există multe opțiuni disponibile pentru autentificare, cum ar fi:
    • parola AT&T
    • cheie mobilă
    • Token RSA SecurID®
    • Jetonul SAFENet® și
    • Token MTIPS®.
  1. Odată ce ați alesConectare globalăopțiunea, va trebui să introduceți ID-ul de utilizator și parola pentru a vă conecta.
  2. Utilizarea butonului Reține-mă face mai ușor să te autentifici prin recunoașterea detaliilor tale de utilizator.
  3. Sub casetă, veți găsi un link care vă va permite să vă resetați parola dacă ați uitat-o.
  4. Următorul pas este să selectațiConectați-văopțiunea și intrați în tabloul de bord ATT myresults.

Activați-vă cheia de securitate AT&T

Pentru a vă activa cheia de securitate AT&T, trebuie să „atingeți lung” după ce ați introdus codul PIN.

  1. În Access Portal, introduceți dvsPIN web.
  2. Pentru a activa, atingeți lungPIN.
  3. Dacă apare o eroare în timpul activării, selectațiReîncercațisi incearca din nou.

Cum să resetați parola de acces AT&T HR pentru angajații AT&T neactivi?

Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă reseta parola:

  1. Vizitați hraccess.att.com
  2. Faceți clic peAţi uitat parolaopțiunea de sublog inbuton.
  3. Introduceți numele de utilizator și întrebarea de securitate și veți vedea un răspuns.
  4. Acum puteți genera o nouă parolă făcând clic peTrimitebuton.
  5. Puteți fie să înregistrați un cont nou, fie să resetați numele de utilizator pentru a accesa beneficiile și informațiile.

Rezumat | e-access.att.com

Deci, asta este tot ce avem pentru tineMyresults ATT: AT&T HR Access AT&T Sales Dashboard – e-access.att.com.Sperăm că acest ghid te-a ajutat. În plus, în cazul în care aveți nevoie de mai mult ajutor, comentați mai jos și spuneți-ne.

CITEȘTE ȘI:

  • Cum să utilizați Comenity EasyPay pentru facturile dvs.: Conectare Comenity Easy Pay Express
  • Cum să accesați Divertismentul la bord AA pentru a viziona filme
  • MethStreams NFLStreams | NBA, NHL, MMA, Box Live Stream
  • Cum să activați cardul de credit Gap la gap.com activate
  • Cum să activați Destiny Card la destinycard.com Conectare
Myresults ATT: Autentificare AT&T HR Access, tablou de bord de vânzări (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6114

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.